duminică, 2 ianuarie 2011

ELEMENTE DE ENERGETICĂ PLANETARĂ

IMAGINEA GENERALĂ A ELEMENTELOR MATRICEALE DE CONSTITUIRE A PLANETEI NOASTRE
1. Nucleul matriceal, format în nodul unei corzi stelare -  unde acest nod este o structură arhetipală de constituire a unei planetei din componenţa sistemului planetar al unei stele;
2. Primul manşon al matricei planetare, de protecţie a nucleului (împotriva pierderii de vibraţie proprie) şi de protecţie a vieţuitoarelor mărunte de pe planetă (care nu suportă încă o vibraţie planetară foarte puternică, de nivelul iniţial al nucleului matriceal). De asemenea, acest manşon cuprinde structuri celulare de stabilizare vibraţională, care păstrează astfel vieţuitoarele în echilibru vibraţional necesar desfăşurării manifestărilor lor pe planetă;
3. Cel de-al doilea manşon matriceal, care are rolul de a proteja întregul sistem planetar (matrice + planetă pământoasă cu derivatele sale: apoase şi aeriene) de radiaţiile cosmice care pot afecta biosistemul mărunt al planetei.
Amănuntele pot fi studiate la adresa: 

3 comentarii:

muzeul virtual al apei ploiesti spunea...

Am "vazut" imaginea ce ilustreaza postarea dv. inca de acum 4 ani. E vorba pe scurt de o reprezentare a unui concept de dezvoltare urbanistica. Nu am avut cu cine comunica despre subiectul acesta.
Va rog (daca se poate ) sa-mi comunicati o adresa de mail unde va pot da detalii. Multumesc!

Cristiana spunea...

Adresa mea este:
a.amenti@yahoo.com
cu specificatia Re: Blogul unui om cuminte (Incercari este blog ajutator).
Nici nu ma mir, va admir ca aveti curajul sa spuneti !!!
Toate cele bune !!!

Iasi spunea...

Buna
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru ca as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice).
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este negativ sau pozitiv. Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
Va doresc o zi buna si tot ce va doriti.